Yhdistysavain-kotisivut 
– sujuvampi yhdistysarki on yhden työkalun päässä.

Tehosta jäsenhankintaa. Sujuvoita yhdistysarkea. Kevennä yhdistysaktiivien taakkaa. 

Tuskailetko iltaisin rättiväsyneenä yhdistyksen monimutkaisten kotisivujen kanssa? Palaako aikaa ja hermoja toimimattoman jäsenrekisterin kanssa taisteluun? Et ole yksin – tyypillisimmän asiakkaamme hätähuuto kuulostaa täsmälleen samalta.  

12 vuoden kokemuksen ja yli 200 kotisivuprojektin kokemuksella tiedämme, että pakollisten hallintohommien hoitaminen voi olla myös helppoa.

Yhdistyksissä saatetaan sietää monenlaista epämukavuutta ja turhaa ajankäyttöä pitkäänkin, koska digityökalujen vaihtaminen tuntuu vaikealta ja ostaminen ongelmalliselta. Ehkä se on sitä ollutkin. Yhdistysavaimen ja Nettitiimin avulla se ei ole!

Yhdistysavain-kotisivuilla voidaan nopeuttaa, helpottaa ja tehostaa useita rutiinihommia, joita tehdessä päivittäjät ovat aiemmin menettäneet aikaa, vaivaa ja hermonsa. Suomen 135 000 yhdistystä ei olisi mitään ilman suurisydämisiä aktiivejaan. Oikeilla välineillä voimme keventää heidän taakkaansa ja sujuvoittaa koko yhdistyksen arkea. 

Miksi Nettitiimin Yhdistysavain-kotisivut

Nettitiimi on yhdistysarjen ja kotisivuprojektien ammattilainen. Yhdistysavain on Suomen suosituin yhdistystyökalu. 
Yhdessä olemme ratkaisu yhdistysten digiarjen ongelmiin. 

Kuljemme kumppaninasi koko matkan kotisivujen suunnittelusta käyttöönottoon. Luomme visuaalisesti näyttävät ja toimivat kotisivut ja koulutamme päivittäjät kädestä pitäen käytännönläheisissä Yhdistysavain-pienryhmäkoulutuksissamme. Tarvittaessa viimeistelemme kokonaisuuden yhdistysten muilla graafisilla materiaaleilla. 

Kuulostammeko kumppaniltasi? Ota meihin yhteyttä, niin käydään tilanteesi yhdessä läpi. Sen jälkeen voit rauhassa päättää, haluatko aloittaa yhteistyön. 

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä niin jutellaan!


Tietosuojaselosteen ja tietojen tallentamisen hyväksyntä

Nettitiimin rekisterin tietosuojaseloste
(aukeaa omaan verkkoselaimen välilehteen)

Epäröitkö vielä? Lue alta asiakkaidemme kokemuksia. 

Nettitiimi oli yhdistyslähtöinen, luotettava, ystävällinen ja selkokielinen sekä todella ammattimainen. 

Apeced ja Addison ry

"Nettitiimi on kumppanina aktiivinen, idearikas, hyvä kuntelemaan tarpeet ja ideoimaan."

Hiisi-Golf ry

”Luotettava, joustava ja palveluhenkinen.” 


Radio ja televisiotoimittajien Liitto

"Nettitiimin on kumppanina luotettava, nopea ja hyvä." 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Liikunnan ja Terveystiedon Opettajat ry

On monta hyvää syytä, miksi Yhdistysavain-kotisivu on yhdistyksen paras digitaalinen kaveri:

Helppokäyttöisyys säästää aikaa ja hermoja 

Yhdistysavain-kotisivujen käyttö ei vaadi teknistä osaamista. Ihan kuka tahansa oppii nopeasti sen käytön. Säästät aikaa ja hermoja ja vapautat energiaa jollekin hauskemmalle ja tärkeämmälle. Ehdit useammin kalaan, joogaan tai viettämään aikaa läheistesi kanssa. 

Vähemmän hallintoa, enemmän toimintaa. 

Yhdistysavain-kotisivualustassa on lukuisia yhdistyksille suunniteltuja ominaisuuksia, jotka jouduttavat hallintohommien hoitamista. Näitä ovat mm. 

  • uutispalsta
  • jäsenrekisteri
  • lomaketyökalut
  • salasanasuojatut osiot jäsenille ja hallitukselle.

Liittymislomake kerää jäsenhakemukset suoraan jäsenrekisteriin, jonka avulla jäsentiedot pysyvät järjestyksessä ja turvassa. Jäsentiedotteet ja -laskut lähetät helposti suoraan jäsenrekisteristä. Maksat vain tarvitsemistasi osistasi – et mistään ylimääräisestä. 

Monipuolisuus tuo työkalut yhteen paikkaan

Samassa paketissa tulee kaikki, mitä tarvitset yhdistyshallinnon pyörittämiseen. Kaikki tiedot ovat näppärästi yhdessä paikassa, eikä aikaa kulu tietojen etsimiseen, siirtelyyn tai edellisen päivittäjän tavoittelemiseen. Tiedot on helppo löytää, ja niitä on vaivaton päivittää. 

Nykyaikaisuus takaa käyttömukavuuden kaikilla laitteilla 

Yhdistysavain-kotisivut ovat automaattisesti responsiiviset eli ne toimivat älypuhelimessa, tabletissa, läppärillä ja pöytäkoneella. Ne taipuvat kaikille laitteille itsestään. Sinun ei tarvitse itse osata tehdä mitään. 

Päivitysvastuun jako jakaa pitää hommat hanskassa

Sivuille on mahdollista luoda rajaton määrä tunnuksia, jolloin kotisivujen päivittäminen ei jää yhden henkilön harteille. Näin yhdistys ei ole pulassa jatkossakaan, vaikka päivittäjä yllättäen vaihtuu. 

Turvallisuus tuo mielenrauhaa

Tietosi ovat aina turvassa – myös päivittäjän vaihtuessa tai läppärin pudotessa kaakelilattialle. Voit unohtaa varmuuskopiot, sillisalaatteina avautuvat Excel-tiedostot ja tietokoneiden yllättävät rikkoutumiset. Kotimainen palveluntarjoaja huolehtii päivityksistä, tietoturvasta ja tietojen säilyttämisestä puolestasi. 

Kotimainen kumppani ei jätä sinua pulaan

Yhdistysavain on suomalainen työkalu suomalaisille yhdistyksille. Suomen suosituinta yhdistystyökalua käyttää jo yli 5000 suomalaista yhdistystä ja yli 20 000 päivittäjää. Me olemme olleet mukana yli 200 kotisivuprojektissa. Kotimainen kumppani takaa, että käyttötukea on helposti saatavilla selvällä suomen kielellä. 

Tehosta jäsenhankintaa

Kotisivut ovat usein uusien jäsenien ensimmäinen kontakti yhdistykseen. Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Laadukkaat ja tyylikkäät, graafisen suunnittelijan suunnittelemat Yhdistysavain-kotisivut ovat kuin reipas kädenpuristus, joka herättää luottamusta ja toivottaa tulijan tervetulleeksi mukaan. 

Sujuvoita yhdistysarkea

Oikeilla työkaluilla teet asioista mutkattomampia. Säästät jäsenistön aikaa, sujuvoitat tiedonkulkua ja teet asioiden hoitamisesta hauskaa. Yhdistysavain-kotisivujen päivittäminen on niin helppoa, että sen oppii nopeasti ihan kuka tahansa. Pakollisten rutiinien hoitaminen on nopeaa ja vaivatonta.   

Kevennä yhdistysaktiivien taakkaa

Parasta jäsenhankintaa on pitää hyvää huolta olemassa olevista jäsenistään. Sitoutunut jäsenistö on tehokkain keino houkutella toimintaan uusia tulijoita. Oikeilla välineillä helpotat yhdistysaktiivien työtä. Pidä huoli kultakimpaleistasi, ja he jaksavat jatkossakin säteillä ympäristöönsä myönteistä yhdistysimagoa.