Yhdistysavain-kotisivut – sujuvampi yhdistysarki on yhden työkalun päässä.

Viimeaikaisia Yhdistysavain-projekteja

Päivitetty 5.10.2021

Nettitiimi - Lahden Avantouimarit
Nettitiimi - Tapiolan Voimistelijat
Nettitiimi - Maili ry
Nettitiimi - Sprinkleritekninen
yhdistys
Nettitiimi - Tampereen Maratonklubi ry
Nettitiimi - Avustajakoira
Yhdistysavain - yhdistysten oma kotimainen kotisivualusta

Tehosta jäsenhankintaa. Sujuvoita yhdistysarkea. Kevennä yhdistysaktiivien taakkaa. 


Tuskailetko iltaisin rättiväsyneenä yhdistyksen monimutkaisten kotisivujen kanssa? Palaako aikaa ja hermoja toimimattoman jäsenrekisterin kanssa taisteluun? 

Et ole yksin – tyypillisimmän asiakkaamme hätähuuto kuulostaa täsmälleen samalta.  

”Jouduin yllättäen kotisivujen päivittäjän rooliin edellisen päivittäjämme Jaskan äkisti lähdettyä. Olen ihan pihalla, miten pääsen alkuun ja mitä pitäisi tehdä. Jäsenrekisteristä puuttuu uudet jäsentiedot enkä saa korjattua vanhoja. Kotisivut pitäisi kiireesti päivittää. En jaksa tapella näiden asioiden kanssa. Please, Janne, auttakaa meitä!”

Ja mehän autamme. Yhdistysarjen pitäisi olla helppoa ja hauskaa – ei tietoteknistä tuskaa ja toimimattomien työkalujen kanssa taistelua. Yhdistysaktiivit käyttävät kallisarvoista aikaansa yhteisen asian edistämiseen – yleensä rättiväsyneenä työn ja arjen pyörittämisen päälle. Silloin hommien pitää hoitua helposti.  

12 vuoden kokemuksen ja yli 200 kotisivuprojektin kokemuksella tiedämme, että pakollisten hallintohommien hoitaminen voi olla myös helppoa.

Yhdistyksissä saatetaan sietää monenlaista epämukavuutta ja turhaa ajankäyttöä pitkäänkin, koska digitaalisten työkalujen vaihtaminen tuntuu vaikealta ja ostaminen ongelmalliselta. Ehkä se on sitä ollutkin. Yhdistysavaimen ja Nettitiimin avulla se ei ole!

Yhdistysavain-kotisivuilla voidaan nopeuttaa, helpottaa ja tehostaa useita rutiinihommia, joita tehdessä päivittäjät ovat aiemmin menettäneet aikaa, vaivaa ja hermonsa. Suomen 135 000 yhdistystä ei olisi mitään ilman suurisydämisiä aktiivejaan. Oikeilla välineillä voimme keventää heidän taakkaansa ja sujuvoittaa koko yhdistyksen arkea. 

Me kuljemme kumppaninasi ja varmistamme, että homma saadaan rokkaamaan.

 

On monta hyvää syytä, miksi Yhdistysavain-kotisivu on yhdistyksen paras digitaalinen kaveri:

 

Helppokäyttöisyys säästää aikaa ja hermoja 

Yhdistysavain-kotisivujen käyttö ei vaadi teknistä osaamista. Ihan kuka tahansa oppii nopeasti sen käytön. Säästät aikaa ja hermoja ja vapautat energiaa jollekin hauskemmalle ja tärkeämmälle. Ehdit useammin kalaan, joogaan tai viettämään aikaa läheistesi kanssa. 

Vähemmän hallintoa, enemmän toimintaa. 

Yhdistysavain-kotisivualustassa on lukuisia yhdistyksille suunniteltuja ominaisuuksia, jotka jouduttavat hallintohommien hoitamista. Näitä ovat mm. 

  • uutispalsta
  • jäsenrekisteri
  • lomaketyökalut
  • salasanasuojatut osiot jäsenille ja hallitukselle.

Liittymislomake kerää jäsenhakemukset suoraan jäsenrekisteriin, jonka avulla jäsentiedot pysyvät järjestyksessä ja turvassa. Jäsentiedotteet ja -laskut lähetät helposti suoraan jäsenrekisteristä. Maksat vain tarvitsemistasi osistasi – et mistään ylimääräisestä. 

Monipuolisuus tuo työkalut yhteen paikkaan

Samassa paketissa tulee kaikki, mitä tarvitset yhdistyshallinnon pyörittämiseen. Kaikki tiedot ovat näppärästi yhdessä paikassa, eikä aikaa kulu tietojen etsimiseen, siirtelyyn tai edellisen päivittäjän tavoittelemiseen. Tiedot on helppo löytää, ja niitä on vaivaton päivittää. 

Nykyaikaisuus takaa käyttömukavuuden kaikilla laitteilla 

Yhdistysavain-kotisivut ovat automaattisesti responsiiviset eli ne toimivat älypuhelimessa, tabletissa, läppärillä ja pöytäkoneella. Ne taipuvat kaikille laitteille itsestään. Sinun ei tarvitse itse osata tehdä mitään. 

Päivitysvastuun jako jakaa pitää hommat hanskassa

Sivuille on mahdollista luoda rajaton määrä tunnuksia, jolloin kotisivujen päivittäminen ei jää yhden henkilön harteille. Näin yhdistys ei ole pulassa jatkossakaan, vaikka päivittäjä yllättäen vaihtuu. 

Turvallisuus tuo mielenrauhaa

Tietosi ovat aina turvassa – myös päivittäjän vaihtuessa tai läppärin pudotessa kaakelilattialle. Voit unohtaa varmuuskopiot, sillisalaatteina avautuvat Excel-tiedostot ja tietokoneiden yllättävät rikkoutumiset. Kotimainen palveluntarjoaja huolehtii päivityksistä, tietoturvasta ja tietojen säilyttämisestä puolestasi. 

Kotimainen kumppani ei jätä sinua pulaan

Yhdistysavain on suomalainen työkalu suomalaisille yhdistyksille. Suomen suosituinta yhdistystyökalua käyttää jo yli 5000 suomalaista yhdistystä ja yli 20 000 päivittäjää. Me olemme olleet mukana yli 200 kotisivuprojektissa. Kotimainen kumppani takaa, että käyttötukea on helposti saatavilla selvällä suomen kielellä. 

"Ollaan täällä ihan äimän käkenä, että miten te saatte tehtyä noin hienoja ja näyttäviä sivustoja."
Yhdistysavain asiakaspalvelu

"Päädyimme Nettitiimiin, koska luotimme, että he tuntevat Yhdistysvaimen parhaiten, mikä helpottaa ulkoasun sunnittelua!"
PAM ry

"Nettitiimi oli kumppanina jämpti ja luotettava. Lisäksi ammattitaitoinen, kärsivällinen ja nopea."
Suomen Leipuriliitto ry

Tehosta jäsenhankintaa

Kotisivut ovat usein uusien jäsenien ensimmäinen kontakti yhdistykseen. Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Laadukkaat ja tyylikkäät, graafisen suunnittelijan suunnittelemat Yhdistysavain-kotisivut ovat kuin reipas kädenpuristus, joka herättää luottamusta ja toivottaa tulijan tervetulleeksi mukaan. 

Sujuvoita yhdistysarkea

Oikeilla työkaluilla teet asioista mutkattomampia. Säästät jäsenistön aikaa, sujuvoitat tiedonkulkua ja teet asioiden hoitamisesta hauskaa. Yhdistysavain-kotisivujen päivittäminen on niin helppoa, että sen oppii nopeasti ihan kuka tahansa. Pakollisten rutiinien hoitaminen on nopeaa ja vaivatonta.   

Kevennä yhdistysaktiivien taakkaa

Parasta jäsenhankintaa on pitää hyvää huolta olemassa olevista jäsenistään. Sitoutunut jäsenistö on tehokkain keino houkutella toimintaan uusia tulijoita. Oikeilla välineillä helpotat yhdistysaktiivien työtä. Pidä huoli kultakimpaleistasi, ja he jaksavat jatkossakin säteillä ympäristöönsä myönteistä yhdistysimagoa. 

 

Miksi Nettitiimin Yhdistysavain-kotisivut?


Nettitiimi on yhdistysarjen ja kotisivuprojektien ammattilainen. 
Yhdistysavain on Suomen suosituin yhdistystyökalu. 
Yhdessä olemme ratkaisu yhdistysten digiarjen ongelmiin. 

Kuljemme kumppaninasi koko matkan kotisivujen suunnittelusta käyttöönottoon. Luomme visuaalisesti näyttävät ja toimivat kotisivut ja koulutamme päivittäjät kädestä pitäen käytännönläheisissä Yhdistysavain-pienryhmäkoulutuksissamme. Tarvittaessa viimeistelemme kokonaisuuden yhdistysten muilla graafisilla materiaaleilla. 

Kuulostammeko kumppaniltasi? Ota meihin yhteyttä, niin käydään tilanteesi yhdessä läpi. Sen jälkeen voit rauhassa päättää, haluatko aloittaa yhteistyön. 

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä niin jutellaan!

*
*
*
*

Nettitiimin rekisterin tietosuojaseloste

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Epäröitkö vielä? Lue alta asiakkaidemme kokemuksia. 

Nettitiimistä sanottua:

"Liikkeissään nopea. Vastaukset sähköposteihin tulevat käytännössä aina saman päivän kuluessa."
Suomen Sisätautilääkärien Yhdistys ry

"Hyvä, joustava ja edullinen."
Aikakauslehtien Päätoimittajat ry

”Luotettava, joustava ja palveluhenkinen.”
Radio ja televisiotoimittajien Liitto

"Halusimme Yhdistysavaimen helppokäyttöiset ja monopuoliset ominaisuudet yhdistyksemme käyttöön. Nettitiimi oli siinä suositeltu yhteistyökumppani."
Suomen Erityisherkät ry

"Nettitiimin on kumppanina luotettava, nopea ja hyvä."
Liikunnan ja Terveystiedon Opettajat ry

"Päädyimme Nettitiimiin, koska luotimme, että he tuntevat Yhdistysvaimen parhaiten, mikä helpottaa ulkoasun sunnittelua!"
PAM ry

"Asiointi on ollut helppoa. Palvelu tuli lähes avaimet käteen -periaatteella, ei tarvinnut osata verkkosivujen suunnittelua itse."
Suomen Kliinisen Kemian Erikoislääkäriyhdistys ry

"Kumppanina jämpti ja luotettava. Lisäksi ammattitaitoinen, kärsivällinen ja nopea."
Suomen Leipuriliitto ry

"Ollaan täällä ihan äimän käkenä, että miten te saatte tehtyä noin hienoja ja näyttäviä sivustoja."
Yhdistysavain asiakaspalvelu

"Jos tarvitaan pidempi lausunto, vaikka Nettitiimin työskentelystä, niin täältä pesee:) Olen todella tyytyväinen!"
Suomen Siirtolapuutarhaliitto