Koulutusten hinnat ja  ilmoittautumislomake

Hinnat - koulutuksia yksittäin ja pakettina

Hinta per koulutus: 95 €/hlö + alv 24%
"Yksittäinen koulutus"

Hinta kaikille koulutuksille: 350 €/2 hlöä yhdistyksestä + alv 24%
"Kierros"

Koulutusvaihtoehdot ja sisältö

Yksittäinen sisältää osallistumisoikeuden yhdelle nimetylle henkilölle yhteen valittuun Nettitiimin avoimeen koulutukseen. Koulutuksia voi halutessaan tilata useampia kerralla.

Kierros sisältää kahden nimetyn henkilön osallistumisen Nettitiimin kaikkiin avoimiin koulutuksiin ja se on voimassa yhden koulutuskierroksen ajan 29.5.2024 asti. Mikäli osallistujia on enemmän kuin kaksi, ota yhteyttä. Mikäli osa koulutuskierroksen koulutuksista on jo pidetty ja liityt mukaan kesken kierroksen, saat videotallenteet jo pidetyistä etäkoulutuksista.

Kaikkien etäkoulutusten hintaan sisältyy videotallenne. Lisäksi kaikki koulutuksiin ilmoittautuneet saavat ennakkomateriaalina maksutta videotallenteet "Kotisivujen rakentamisen perusteet" ja "Yhdistysavain Rekisterin perusteet".

Nettitiimin koulutusten ilmoittautumislomake, koulutuskierros 2/2024

Tilattavat koulutukset

Ohje
 

Mikäli tilaat kaikki koulutukset saat kutsun jokaiseen koulutukseen ja voit itse päättää mihin osallistut. Jokaisesta tilatusta etäkoulutuksesta saat automaattisesti myös videotallenteen.


Täytä tämä kenttä vain jos tilaat yksittäisiä koulutuksia. Muussa tapauksessa voit jättää tämän kentän huomioimatta.

Tilattavat etäkoulutukset (voit halutessasi valita useamman)
Samasta yhdistyksestä/organisaatiosta osallistuu useampi henkilö

Mikäli et halua laskua omaan sähköpostiosoitteeseesi, täytä yläpuolelle laskutusosoite (esim. yhdistyksenne rahastonhoitajan sähköpostiosoite tai yhdistyksenne verkkolaskuosoite).

Tähän kenttään yläpuolella voit laittaa kysymyksiä joihin toivot kouluttajalta vastauksen. Kouluttaja vastaa kysymyksiin joko etäkoulutuksessa tai vastaamalla henkilökohtaisesti.

Peruutusehdot ja laskutus

Yksittäisten koulutusten tilaajat. Mahdollinen peruutus on maksuton osallistujalle viimeistään viisi vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko maksun koulutuksesta. Osallistujan vaihto on maksutonta, mutta tarvitsemme tästä tiedon hyvissä ajoin, jotta ehdimme lähettämään koulutuskutsun. Laskutamme koulutukset heti koulutusten jälkeen.

Kaikkien koulutusten tilaajat. tilaajat "Kierros". Mahdollinen peruutus on maksuton osallistujalle viimeistään viisi vuorokautta ennen ensimmäisen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko maksun. Laskutamme koulutukset heti ensimmäisen koulutuksen jälkeen.

Peruutusehtojen tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen hyväksyntä

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
(Seloste aukeaa omaan verkkoselaimen välilehteen) 

Yleistä tietoa koulutuksista

Etäkoulutukset

Lyhyitä ja tehokkaita etäkoulutuksia ruudunjakoa hyödyntäen. Koulutusta varten tarvitset nettiyhteyden ja verkkoselaimen (Chrome, Firefox, Edge tai Safari). Suosittelemme osallistumista läppärillä tai pöytäkoneella.

Koulutuksen aikana  sinulla on mahdollisuus esittää omia kysymyksiä koulutuksen chatin kautta. Koulutuksen kesto ei välttämättä mahdollista omien kysymysten esittämistä ääniyhteydellä (mikäli sinulla on tälle tarvetta, on sinulla mahdollisuus tilata henkilökohtainen koulutus).

Lähetän henkilökohtaisen etäkoulutuskutsun ja lisätietoa käytännönjärjestelyistä ilmoittautumisen yhteydessä. Etäkoulutuksen osallistumislinkin saat koulutuspäivänä ilmoittautumislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen / -osoitteisiin.

Koulutuksen jälkeen saat vielä koulutustallenteen, joka tulee ladata omalle tietokoneelle. Videotallennetta saa hyödyntää oman yhdistyksen sisällä, mutta sen jakaminen YouTube:n tai muiden julkisten somekanavien kautta on kielletty.

Järjestämme etäkoulutuksen mikäli osallistujia on enemmän kuin yksi. Muussa tapauksessa toimitamme videotallenteen edellisestä vastaavasta etäkoulutuksesta. 

Lähikoulutukset

Lähikoulutus on erittäin tehokas, käytännönläheinen ja mielekäs tapa oppia uutta. Koulutusten aikana osallistujillla on mahdollisuus joko työstää suoraan oman yhdistyksen sivustoa tai treenata ilmaisella harjoittelusivustolla. Osallistujilla on hyvä tilaisuus esittää omia kysymyksiä koulutuksen aika. 

Pidämme lähikoulutukset Technopolis Hermiassa Tampereen Hervannassa. Toimistomme eteen pääset näppärästi ratikalla Tampereen keskustasta. Omalla autolla saapuessa löytyy maksutonta pysäköintitilaa ihan toimistomme edestä. Tarkemmat saapumisohjeet lähetämme ilmoittautumisen yhteydessä.

Lähikoulutuksia me taltioi, joten emme tarjoa niistä videotallennetta. Me emme myöskään tarjoa mahdollisuutta osallistua lähikoulutuksiin etänä. Näin kouluttaja kykenee olemaan läsnä ja antamaan 100% huomion lähikoulutuksen osallistujille. 

Järjestämme lähikoulutuksen mikäli osallistujia on enemmän kuin yksi. Muussa tapauksessa toimitamme videotallenteen edellisestä vastaavasta etäkoulutuksesta. 

Miksi osallistua koulutukseen?

Koulutuksen avulla saat heti ammattilaisen vinkit käyttöösi ja säästät aikaa, koska sinun ei tarvitse opetella yksin ja lukea puuduttavia käyttöohjeita.