Yhdistysavain- ja Sporttisaitti-pienryhmäkoulutusta rennolla otteella ja vankalla ammattitaidolla

Yhdistysavain- ja Sporttisaitti-kotisivutyökalut uudistuivat toukokuussa 2018. Oletko valmis?


Avoine Oy julkaisi Yhdistysavaimesta ja Sporttisaitista uudistetut työkaluversiot toukokuussa 2018. Katso uuden Yhdistysavaimen tai Sporttisaitin esittelyvideo.


Mitä tämä tarkoittaa minun yhdistykselle?


Jos yhdistyksesi suunnittelee kotisivu-uudistusta, kannattaa ottaa rohkeasti uusi työkaluversio käyttöön. Koulutukseni avulla saat heti parhaan hyödyn irti uudesta työkalusta.

Uusissa työkaluversiossa sama nykyisistä versioista tuttu helppokäyttöisyys säilyy, mutta uusi versio mahdollistaa entistä näyttävämpien ja nykyaikaisempien kotisivujen rakentamisen sinun yhdistykselle.

Huom. Uudistus ei vaikuta nykyisten Yhdistysavain- & Sporttisaitti-sivustojen ja  jäsenrekistereiden toimintaan. Tarkempia yksityiskohtia uudistuksesta kerron koulutuksessa.


Oikeilla työkaluilla ja opettelemalla käyttämään niitä tehokkaasti säästät aikaa muuhun, jopa uusiin harrastuksiin.


Yhdistysavain ja Sporttisaitti ovat yhdistysten tarpeisiin suunniteltuja kotimaisia, turvallisia ja helppokäyttöisiä kotisivu- ja jäsenrekisteriratkaisuja, joista hyödyt monin eri tavoin:

    •    säästät aikaa ja hermoja
    •    saat mielenrauhan
    •    homma pysyy hanskassa myös jatkossa, päivittäjien vaihtuessa


Lupaan, että koulutusteni avulla kuka tahansa oppii päivittämään yhdistyksen kotisivuja tai hallitsemaan jäsenrekisteriä tehokkaasti!


Fiksusti valituilla työkaluilla, joiden käyttöön saat laadukasta koulutusta, onnistut varmasti.


Varaa heti oma paikkasi koulutuksessa nopeasti, koska...Viime koulutuskierroksella kaikki halukkaat eivät valitettavasti mahtuneet mukaan... ja moni Suomen yli 24 000 Yhdistysavain- ja Sporttisaitti-kotisivujen päivittäjästä miettii juuri nyt mitä tämä uusi työkaluversio tarkoittaa minun yhdistykselle. Ja vain 62 nopeinta tulevat näissä koulutuksissa saamaan vastaukset ensimmäisten joukossa. Näihin koulutuksiin mahtuu siis pelkästään vain 0,2% Yhdistysavaimen ja Sporttisaitin nykyisistä päivittäjistä!

  Ilmoittaudu heti tästä.
   

  Ma 17.9. klo 16-20. Kotisivujen päivitys UUDELLA Yhdistysavaimella ja Sporttisaitilla, Helsingin keskusta. 8 paikkaa. Lue lisää ja ilmoittaudu.

  Ti 18.9. klo 16-20. Kotisivujen päivitys UUDELLA Yhdistysavaimella ja Sporttisaitilla, Helsingin keskusta. 6 paikkaa. Lue lisää ja ilmoittaudu.

  Ke 19.9. klo 16-20. Yhdistysavain Rekisteri ja Sporttisaitti Jäsenluettelo, Helsingin keskusta. 5 paikkaa. Lue lisää ja ilmoittaudu.

  Ma 24.9. klo 16-20. Kotisivujen päivitys UUDELLA Yhdistysavaimella ja Sporttisaitilla, Tampereen keskusta. 15 paikkaa. Lue lisää ja ilmoittaudu.

  Ti 25.9. klo 16-20. Yhdistysavain Rekisteri ja Sporttisaitti Jäsenluettelo, Tampereen keskusta. 16 paikkaa. Lue lisää ja ilmoittaudu.

  PS. Yritä ihmeessä ehtiä mukaan. Seuraava koulutuskierros marraskuussa 2018.

  PS2. Koulutuksen avulla säästät jatkossa aikaa. Kuvittele mitä kaikkea muuta kivaa voisit harrastaa sen sijaan, että jatkat tuskailua työkalujen kanssa.


  Mutta soveltuuko koulutus minulle? Ja kumpi Yhdistysavain vai Sporttisaitti?  Olet sitten vasta-alkaja tai kokeneempi konkari... tervetuloa! Koulutukseni ovat tarkoitettu sekä nykyisille Yhdistysavaimen- ja Sporttisaitin päivittäjille, että niille, joiden yhdistys kenties vasta harkitsee näiden työkalujen käyttöönottoa.

  Yhdistysavain ja Sporttisaitti ovat keskenään lähes identtisiä sisartuotteita. Yhdistysavain-koulutus sopii erinomaisesti Sporttisaitin käyttäjille ja päinvastoin.


  Tällä tavoin varmistan, että viihdyt ja saat maksimitehon irti koulutuksesta
   

  • Pidän koulutukset markkinoiden nykyaikaisimmissa tiloissa kaupunkien ydinkeskustassa.
  • Kunnioitan vapaa-aikaasi, järjestämällä koulutukset arki-iltoina, koska viikonloput kuuluisi minun mielestä pyhittää perheelle ja ystäville.
  • Koulutukseni alkavat aina aikataulussa.
  • Ryhmäkoko on max. 16. Pienessä ryhmässä fokus pysyy paremmin.
  • Samanhenkisten ihmisten kanssa on mukavaa opiskella yhdessä.
  • Käytännönläheisen koulutuksen aikana tehdään harjoituksia, koska tekemällä oppii parhaiten.
  • Uuden oppiminen on kivaa.
  • Koulutuksen ilmapiiri on rento.
  • Vältän alan jargonia opetuksessa.
  • Koulutuksen tauolla tarjoan sinulle ravitsevan ja terveellisen välipalan.


  Koulutus on matalariskinen ja maltillinen tapa edetä kotisivu- ja jäsenrekisteri-asioissa  Jos yhdistyksesi vasta harkitsee näiden työkalujen käyttöönottoa, on koulutus erittäin fiksu ja maltillinen tapa lähteä liikkeelle uudistuksessa. Pääset testaamaan työkalut sekä hyvin pienellä ajallisella, että rahallisella panostuksella. Koulutuksen jälkeen voit päättää vapaasti haluatko jatkaa työkalujen käyttöä.


  Koulutuksen 100% laatutakuu  Teen aina parhaani, että jokainen koulutus onnistuisi sataprosenttisesti. Kerään jatkuvaa palautetta, jotta jokainen koulutus olisi edellistä parempi.

  Mikäli et ole koulutuksen jälkeen tyytyväinen avoimeen ryhmäkoulutukseemme, tarjoan sinulle ilmaiseksi yhden uuden vastaavan kertauskoulutuksen.


  Muut koulutusvaihtoehdot  Eikö löydy sopivaa paikkakuntaa? Liian kaukana? Ehdota meille rohkeasti toista paikkakuntaa.

  Tiedoksi, että järjestän myös yhdistysten omia koulutuksia, joiden sisältö suunnitellaan yhdistyksesi tarpeiden mukaan. Tarjoan myös henkilökohtaista koulutusta sekä etänä että mahdollisuuksien mukaan paikan päällä.

  Janne Käenniemi, Nettitiimin kouluttaja

  Työskenneltyäni kolmelle pörssiyhtiölle hoksasin, että paikkani on yhdistysten parissa.

  Kouluttajana olen jo seitsemän vuoden aikana järjestänyt noin 50 koulutusta ja osallistunut noin 150 erilaajuiseen Yhdistysavain- ja Sporttisaitti-projektiin. Ja määrä kasvaa koko ajan. Mikäs siinä töitä tehdässä ihanien yhdistysihmisten kanssa!

  Poimintoja koulutuspalautteista

  "Sain kurssilta monta hyvää, työtunteja säästävää vinkkiä."
  
  "Vaikka olen jo käyttänyt rekisteriä 3 vuotta sain vinkkejä miten sitä pystyy hyödyntämään enemmän."
  
  "Kouluttaja oli selkeä ja johdonmukainen. Asia tuli hyvin esille. Hyvä ilta."
  
  "Kouluttaja asiantunteva, opetti niin että kaikki ymmärsi ja jaksoi neuvoa useampaan kertaan jos ei mennyt heti jakeluun."
  
  "Erittäin loistava kokonaisuus. Neljässä tunnissa ehti oppia valtavasti.
  
  "Kurssin vetäjä käsitteli asiat riittävän yksinkertaisesti eikä käyttänyt mitään hirveitä tietotekniikkatermejä."
  
  "Hyvä kouluttaja, otti kaikkien osallistujien kysymykset huomioon, käytännönläheinen käsittely. Sain vastaukset kysymyksiini vaivattomasti."
  
  "Kouluttajan puhetta oli miellyttävä kuunnella ja hän opetti ja opasti selkeästi ja ymmärrettävästi asiat. Toisin sanoen oppi meni perille."
  
  "Sai todella hyvin tietoa sivujen käytöstä, varsinkin kun on itse oppinut huonosti ja väärin."
  
  "Löytyi paljon hyviä vinkkejä ja herkkuja joita en tiennyt olevankaan."
  
  "Etäkoulutus oli valtavan hyödyllistä."
  
  "Koulutuksessa oli aikaa ja tilaa käydä läpi mieltä askarruttavia kysymyksiä."