Koulutus johtaa ajansäästöön, ja oppiminen motivoi!

Koulutuksemme avulla opit hallitsemaan valitsemasi digitaaliset työkalut ja vapautat aikaa muuhun tärkeään yhdistystoimintaan. Uuden oppiminen on myös kivaa.


 

Tulevat pienryhmäkoulutukset
 

Ma 29.1. klo 16-20. Yhdistysavaimen ja Sporttisaitin peruskurssi, Tampereen keskusta. 16 paikkaa. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Ti 30.1. klo 16-20. Yhdistysavain Rekisteri ja Sporttisaitti Jäsenluettelo, Tampereen keskusta. 16 paikkaa. Lue lisää ja ilmoittaudu.Seuraava koulutuskierros on maaliskuussa ja sitä seuraava toukokuussa. Koulutukset pidetään arki-iltoina. Julkistamme maaliskuun koulutusten tarkemmat tiedot vielä tammikuun aikana.

Eikö löydy sopivaa paikkakuntaa? Liian kaukana? Ehdota meille toista paikkakuntaa. Jos saamme riittävän määrän osallistujia, tulemme kouluttamaan.

Ensikertalaiset tervetuloa! Nämä koulutukset ovat aloittelijoille tarkoitettuja avoimia koulutuksia, joihin osallistuu eri yhdistysten edustajia.

Yhdistysavain ja Sporttisaitti ovat keskenään lähes identtisiä sisartuotteita. Yhdistysavaimen peruskurssi sopii erinomaisesti Sporttisaitin käyttäjille ja päinvastoin.

Uutta! Koulutuksen laatutakuu. Mikäli et ole koulutuksen jälkeen tyytyväinen ryhmäkoulutukseemme, tarjoamme sinulle ilmaiseksi yhden uuden vastaavan kertauskoulutuksen.

Muut koulutusvaihtoehdot


Järjestämme räätälöityjä koulutuksia, joiden sisältö suunnitellaan yhdistyksesi tarpeiden mukaan. Tarjoamme myös henkilökohtaista koulutusta sekä etänä että paikan päällä.

Poimintoja koulutuspalautteista:

"Sain kurssilta monta hyvää, työtunteja säästävää vinkkiä."

"Kouluttaja oli selkeä ja johdonmukainen. Asia tuli hyvin esille. Hyvä ilta."

"Kouluttaja asiantunteva, opetti niin että kaikki ymmärsi ja jaksoi neuvoa useampaan kertaan jos ei mennyt heti jakeluun."

"Erittäin loistava kokonaisuus. Neljässä tunnissa ehti oppia valtavasti.

"Kurssin vetäjä käsitteli asiat riittävän yksinkertaisesti eikä käyttänyt mitään hirveitä tietotekniikkatermejä."

"Kouluttajan puhetta oli miellyttävä kuunnella ja hän opetti ja opasti selkeästi ja ymmärrettävästi asiat. Toisin sanoen oppi meni perille."

"Sai todella hyvin tietoa sivujen käytöstä, varsinkin kun on itse oppinut huonosti ja väärin."

"Löytyi paljon hyviä vinkkejä ja herkkuja joita en tiennyt olevankaan."

"Etäkoulutus oli valtavan hyödyllistä."