Mutkattomamman yhdistysarjen puolesta

Nettitiimi on yhdistysten kotisivualustoihin ja visuaalisiin ilmeisiin erikoistunut yritys, joka auttaa yhdistyksiä säästämään aikaa, tehostamaan jäsenhankintaa ja keventämään yhdistysaktiivien taakkaa. Oikeilla yhdistystyökaluilla voidaan nopeuttaa ja helpottaa useita rutiinihommia, joita tehdessä päivittäjät ovat aiemmin menettäneet aikaa, vaivaa ja hermonsa.

Me kuljemme kumppaninasi. Teemme kotisivuja, koulutamme päivittäjiä ja viimeistelemme kokonaisuuden muilla graafisilla materiaaleilla.

KOTISIVUT JA JÄSENREKISTERI - Nykyaikaiset, turvalliset ja helposti päivitettävät kotisivut säästävät aikaa ja tehostavat jäsenhankintaa. Helppokäyttöisessä jäsenrekisterissä tiedot ovat aina turvassa.

KOULUTUS – Kouluta itsesi tai porukkasi käytännönläheisissä pienryhmäkoulutuksissamme. Meidän kanssamme et jää yksin.

VISUAALISET ILMEET – Luo yhdistyksellesi tunnistettavat kasvot. Keitä me olemme ja mitä me haluamme viestiä?

 

Onnellisemman yhdistysaktiivin puolesta.

Yhdistysaktiivit ovat ihanaa porukkaa. He ovat se vikkelien vieteri-ihmisten joukko, jonka sydän sykkii merkitykselliselle osallistumiselle. He hoitavat yhdistyksen kirjanpidon, päivittävät jäsenrekisterit, suunnittelevat tapahtumat ja huolehtivat nettisivuista. Sitoutuneet aktiivit innostavat nykyisiä ja houkuttelevat uusia jäseniä – ja kaikki se palkkatöiden ja yksityiselämän ohella.

Suomen 135 000 yhdistystä ei olisi mitään ilman suurisydämisiä aktiivejaan. Oikeilla välineillä helpotat yhdistysaktiivien taakkaa ja sujuvoitat yhdistyksen arkea. Pakollisten rutiinien ja hallintohommien hoitaminen voi olla myös helppoa.

 

Helpomman vertailun ja tiedonsaannin puolesta.

Lue ilmaiset oppaamme, joiden avulla vertailet eri vaihtoehtoja, pohdit kustannuksia ja löydät reseptin onnistuneeseen kotisivuprojektiin.

KOTISIVUJEN TILAAJAN MUISTILISTA

YHDISTYSAVAIN VAI WP   

MITÄ KOTISIVUT MAKSAVAT 

 

Miksi valita Nettitiimi?

Me ymmärrämme yhdistyksiä. Olemme erikoistuneet yhdistysten toimintaa tehostaviin työkaluihin ja työskennelleet yhdistysten arjessa aktiivisesti jo 12 vuotta. Yli 200 sivustoprojektia ja pitkä käytännön kokemus takaavat, että kanssamme homma toimii. Ota meihin yhteyttä ja tutustu tyytyväisten asiakkaidemme palautteisiin.

Janne Käenniemi, myynti ja koulutus
Kotisivuprojektien ammattilainen ja kärsivällinen kouluttaja – kokemusta jo yli 200 erilaajuisesta projektista ja yli 100 kotisivukoulutuksesta. Jannen selkeällä ja käytännönläheisellä opetustekniikalla kuka tahansa oppii kotisivualustan käytön.  

LinkedIn
Twitter

Minna Käenniemi, Myynti


Kokenut monitaituri, joka viihtyy sata rautaa tulessa.

LinkedIn
Twitter