Nettitiimin sydän sykkii yhdistyksille

19.9.2014

Arvoisat yhdistysaktiivit!

Olette mahtavaa ja rentoa porukkaa, joka tekee arvokasta työtä, useimmiten työajan ulkopuolella. Kanssanne on hyvin antoisaa tehdä yhteistyötä.

Muutama sana meidän puoleltamme siitä, miten yhteistyömme alkoi  yhdistysten kanssa. Kaikki alkoi nelisen vuotta sitten nettisivuista. Tutustuimme Yhdistysavain-nettisivualustaan ja olimme täysin myytyjä sen helppokäyttöisyydestä. Yhdistys tarvitsee helpon järjestelmän, jota pyörittämään ei tarvita laumaa teknisiä asiantuntijoita tai paksua setelinippua.

Viimeisen vuoden aikana olemme havainneet, että pelkät nettisivut eivät enää välttämättä riitä yhdistyksille. Tarvitaan myös sosiaalisen median kanavia ja videoita aiheuttamaan kuhinaa ja pöhinää omien jäsenten keskuudessa ja  laajemminkin. Yhdistysten tulisi kytkeä kaikki nämä uudet vempaimet harkitusti yhteen saavuttaakseen tavoitteensa, eli jäsenhankinnan, tiedottamisen ja jäsenien motivoinnin.

Samaan aikaan, yhdistyksen konepellin alla, papereiden ja jäsenrekisterin pyörityksen ei tule viedä yhdistysaktiivien arvokasta vapaa-aikaa.

Haluamme auttaa teitä saavuttamaan omat tavoitteenne uusien yhdistyksille suunnattujen palveluidemme kautta. Ottakaa yhteyttä ja kertokaa miten voisimme olla avuksi!

Hyvää alkanutta syksyä kaikille!

t. Janne

Nettitiimi

 

Takaisin