Yhdistysavaimen peruskurssi - Kotisivut kuntoon uudella Yhdistysavaimella, Helsinki

Ma 9.3. klo 16-20, UMA Esplanadi, Pohjoisesplanadi 39, 00100 Helsinki
Hinta: 190 €/hlö + alv 24 % ja ryhmäalennuksella 150 €/hlö + alv 24%

Lisätietoa koulutuksesta ja ryhmäalennuksesta


 

KOULUTUS PERUTTU


Lisätietoa
 

UUTTA! Ryhmäalennus 

Jos yhdistyksestä osallistuu kaksi tai useampi henkilö samaan koulutukseen on hinta/hlö kaikkien osallistujien osalta alempi. Alennuksen voi yhdistää myös seuraavan tai edellisen päivän koulutukseen mikäli esimerkiksi yhdistyksen kotisivujen päivittäjä haluaa osallistua kotisivukoulutukseen ja jäsenrekisterinhoitaja rekisterikoulutukseen. 

Yhdistysavaimen peruskurssi - Kotisivut kuntoon uudella Yhdistysavaimella

Tämä täsmäkoulutus on suunnattu yhdistyksille, jotka ovat: 

  • ottamassa Yhdistysavain-kotisivuja käyttöön
  • vaihtamassa 2018 lanseerattuun uudempaan Yhdistysavain-versioon
  • vaihtamassa kotisivujen päivittäjää ja uusi päivittäjä tarvitsee perehdytyksen 

Huom. Koulutuksen aihe on Yhdistysavain-kotisivutyökalun uusi versio ja koulutuksessa ei opeteta Yhdistysavain Classic-version käyttöä. Koulutuksen kesto ei myöskään mahdollista Yhdistysavaimen jäsenrekisteriominaisuuksien läpikäyntiä. Tästä on saatavilla erillinen koulutus.

Perinteisen luokkakoulutuksen sijaan kyseessä on eräänlainen workshop, jonka aikana haluamme antaa osallistujille mahdollisuuden rakentaa ja muokata oman yhdistyksen kotisivuja käytännössä jo koulutuksen aikana ja saada nopeita tuloksia. Koulutuksen agenda:

  • sisällönsuunnittelu lyhyesti
  • suositus sivurakenteesta ja etusivun sisällöstä
  • sivujen hallinnointi (sivujen luonti, siirto, poisto ja asetukset)
  • sivuston ulkoasun suunnittelu ja toteutus omatoimisesti
  • Yhdistysavain-version vaihto ja sisällönkopiointi
  • kotisivujen sisällönmuokkauksen perusteet (teksti, kuvat, tiedostot, lomakkeet jne)

Etenemme koulutuksessa vaihe kerrallaan sillä ajatuksella, että kunkin teoriaosuuden jälkeen osallistujat pääsevät halutessaan viemään teorian heti käytäntöön omalla sivustollaan. Kouluttaja on koko ajan mukana tukemassa ja kannustamassa osallistujia.

Koulutuksen tavoite on se, että yhdistyksen sivustouudistus saadaan koulutuksen aikana vähintään erittäin hyvälle alulle ja parhaassa tapauksessa jopa valmiiksi! Todella paljon riippuu sivuston sisällön määrästä ja tavoitteista kotisivujen ulkoasun suhteen. Mikään kiire yhdistyksellä ei kumminkaan tarvitse välttämättä olla. Uutta sivustoa on mahdollista rakentaa kaikessa rauhassa ilman, että se näkyy ulospäin.

Huomioithan, että kotisivujen ulkoasunsuunnittelu vaatii kuvankäsittelyä ja koulutuksen aikana ei ole tarkoitus paneutua kuvankäsittelyyn vaan tämä on parasta tehdä etukäteen joko ennakkovalmisteluina tai vasta koulutuksen jälkeen.

Toimi nopeasti, koska koulutusryhmän koko on max. 12 henkilöä. Mikäli koulutukseen ilmoittautuneita henkilöitä on alle neljä, koulutusta ei järjestetä (tiedotamme asiasta viimeistään viisi päivää ennen koulutuksen alkua).

Ota mielellään mukaan oma läppäri. Tarvitset sen koulutuksen harjoitusten tekemiseen. Jos sinulla ei ole omaa läppäriä, pystyn järjestämään yhden ilmaisen lainaläppärin per koulutus, mutta varmista lainaläppärin saatavuus minulta hyvissä ajoin.

Kaikki hinnat ovat per henkilö ja per koulutus. Kaikkiin hintoihin lisäämme vielä alv 24% Hintaan sisältyy kahvitarjoilu ja pieni yllätys;) Voit tuoda myös omia eväitä lisäksi.

Mahdollinen peruutus on maksuton osallistujalle viimeistään 11 arkipäivää ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto on maksutonta.

Lähetän lisätietoa käytännönjärjestelyistä ilmoittautumisen yhteydessä.

Varmista oma paikkasi ja ilmoittaudu koulutukseen nyt!


Koulutus ja workshopit

Poimintoja koulutuspalautteista:

"Sain kurssilta monta hyvää, työtunteja säästävää vinkkiä."

"Kouluttajan puhetta oli miellyttävä kuunnella ja hän opetti ja opasti selkeästi ja ymmärrettävästi asiat. Toisin sanoen oppi meni perille."

"Kouluttaja oli selkeä ja johdonmukainen. Asia tuli hyvin esille. Hyvä ilta."

"Kouluttaja asiantunteva, opetti niin että kaikki ymmärsi ja jaksoi neuvoa useampaan kertaan jos ei mennyt heti jakeluun."

"Erittäin loistava kokonaisuus. Neljässä tunnissa ehti oppia valtavasti.

"Kurssin vetäjä käsitteli asiat riittävän yksinkertaisesti eikä käyttänyt mitään hirveitä tietotekniikkatermejä.

"Hyvä kouluttaja, otti kaikkien osallistujien kysymykset huomioon, käytännönläheinen käsittely. Sain vastaukset kysymyksiini vaivattomasti."

"Sai todella hyvin tietoa sivujen käytöstä, varsinkin kun on itse oppinut huonosti ja väärin."

"Löytyi paljon hyviä vinkkejä ja herkkuja joita en tiennyt olevankaan."