5.11. Yhdistyksen jäsenrekisteri kuntoon Yhdistysavain Rekisterillä, Helsinki!

Ti 5.11. klo 16-20, UMA Esplanadi, Pohjoisesplanadi 39, 00100 Helsinki
Hinta: 190 €/hlö + alv 24 % ja ryhmäalennuksella 150 €/hlö + alv 24%

Lisätietoa koulutuksesta ja ryhmäalennuksesta


 

Ilmoittaudun koulutukseen: 5.11. Yhdistyksen jäsenrekisteri kuntoon Yhdistysavain Rekisterillä, Helsinki!

Jokaisen koulutukseen osallistuvan tulee ilmoittautua henkilökohtaisesti täyttämällä tämä lomake.

Hinta per koulutus: 190 €/hlö + alv 24 % ja ryhmäalennuksella 150 €/hlö + alv 24%

*
*
*
*

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus on maksuton osallistujalle viimeistään viikko ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto on maksutonta.

*

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

 

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Lisätietoa

 

UUTTA! Ryhmäalennus 

Jos yhdistyksestä osallistuu kaksi tai useampi henkilö samaan koulutukseen on hinta/hlö kaikkien osallistujien osalta alempi. Alennuksen voi yhdistää myös seuraavan tai edellisen päivän koulutukseen mikäli esimerkiksi yhdistyksen kotisivujen päivittäjä haluaa osallistua kotisivukoulutukseen ja jäsenrekisterinhoitaja rekisterikoulutukseen.

 

Yhdistyksen jäsenrekisteri kuntoon Yhdistysavain Rekisterillä! -koulutus


Yhdistysavain on suomalaisille yhdistyksille suunniteltu kotimainen, turvallinen ja helppokäyttöinen verkkoselaimen kautta käytettävä kotisivualusta. Samassa näppärässä paketissa Yhdistysavain-kotisivujen kanssa tulee helppokäyttöinen jäsenrekisteri nimeltä Yhdistysavain Rekisteri, jonka peruskäyttö on ilmaista. Ottaaksesi pelkän Yhdistysavain Rekisterin käyttöön, ei ole edes välttämätöntä ottaa Yhdistysavain-kotisivuja käyttöön. 


Säästä aikaa ja hermoja. Ota käyttöön todellinen yhdistysten tehotyökalu


Koulutuksen aikana opit:

  • Jäsenrekisterinhallintaa EU:n tietosuoja-asetuksen yleisten suositusten mukaisesti. Tiedot ovat turvassa, jäsenet näkevät heistä tallennetut jäsentiedot ja pystyvät päivittämään niitä itse.
  • Jäsentiedotteiden lähettämisen sähköpostilla, tekstarilla ja paperikirjeinä.
  • Jäsenmaksujen ja muiden jäsenlaskujen lähettämisen jäsenille ja maksuseurannan
  • Kulukorvausten hallinnoinnin perusteet

Huom. Koulutuksen kesto ei mahdollista oppilaiden omien jäsenrekisterien tuontia koulutuksen aikana, mutta ilmoittautumisen ohessa saat hyvät ohjeet, joiden avulla suoriudut tästä todennäköisesti itse. Tarvittaessa tähän jäsenrekisterin tuontiin Excelistä Yhdistysavaimeen voi tilata apua myös meiltä. 


Koulutuksen ja käyttöönoton minimaalisen riskit

 

Ainoa panos on koulutusmaksu ja Rekisterin käyttöönottoon käyttämäsi aika ja vaiva. Nykyisen jäsenrekisterin saa vietyä Yhdistysavain Rekisteriin Exceliin kautta ja yhtä helposti jäsenrekisterin saa tarvittaessa ulos myöhemmin Exceliin. 

Yhdistysavain Rekisterin peruskäyttö on ilmaista ja tämä tarkoittaa jäsenrekisterinhallintaa ja jäsentiedotteiden lähettämistä sähköpostilla. 

Yhdistysavain on huomattavasti turvallisempi paikka ylläpitää jäsentietoja kuin esim. Excel.


Koulutuksen soveltuvuus

 

Tekniikan íhmelapi ei todellakaan tarvitse olla! Tämä koulutus soveltuu kaikille niille henkilöille, jotka omaavat perus IT-taidot eli toisin sanoen, osaavat käyttää omaa tietokonetta ja verkkoselainta. 

Parhaiten tämä koulutus sopii niille yhdistyksille, jotka ovat vasta ottamassa Yhdistysavain Rekisteriä käyttöön tai ovat alkutaipaleella sen kanssa. Mikäli yhdistyksessä on vaihtunut/vaihtumassa rahastonhoitaja tai jäsenrekisteri-/tiedotusvastaava, tarjoaa tämä koulutus tehokkaan ratkaisun myös uuden henkilön perehdytykseen.

Myös kokeneemmat Yhdistysavain Rekisterin käyttäjät ovat toki tervetulleita koulutukseen. Saamme kokeneemmilta käyttäjiltä lähes aina sellaista palautetta, että he oppivat koulutuksessa jotain ihan uutta ja tehokkaampia tapoja tehdä asioita Rekisterissä.

Edistyneemmälle Yhdistysavain-jäsenrekisteriin jo perehtyneelle henkilölle pystymme  järjestämään myös oman yhdistyskohtaisen koulutuksen Nettitiimin toimistolla Tampereella, etänä ruudunjaolla tai mahdollisuuksien mukaan asiakkaan tiloissa. Tällöin kykenemme parhaiten perehtymään yhdistyksen yksilöllisiin tarpeisiin ja kysymyksiin.

Huom. Avoine Oy julkaisi Yhdistysavain-kotisivutyökalusta uudistetun version toukokuussa 2018, mutta tämä uudistus ei vaikuta lainkaan Rekisteriin.


Käytännön tietoa


Kaikki hinnat ovat per henkilö ja per koulutus. Kaikkiin hintoihin lisäämme vielä alv 24% Hintaan sisältyy kahvitarjoilu. Voi tuoda omia eväitä lisäksi.

Koulutusryhmän koko on max. 10 henkilöä. Mikäli koulutukseen ilmoittautuneita henkilöitä on alle neljä, koulutusta ei välttämättä järjestetä (tiedotamme asiasta viikkoa ennen kurssia).

Oppilaat tekevät koulutuksen harjoitukset omalla läppärillään. Tarvittaessa pystymme järjestämään yhden lainaläppärin per koulutus, mutta tästä pitää sopia aina etukäteen.

Lähetämme lisätietoa käytännönjärjestelyistä heti ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Ilmoittaudu koulutukseen


Koulutus ja workshopit

Poimintoja koulutuspalautteista:

"Sain kurssilta monta hyvää, työtunteja säästävää vinkkiä."

"Vaikka olen jo käyttänyt rekisteriä 3 vuotta sain vinkkejä miten sitä pystyy hyödyntämään enemmän."

"Kouluttajan puhetta oli miellyttävä kuunnella ja hän opetti ja opasti selkeästi ja ymmärrettävästi asiat. Toisin sanoen oppi meni perille."

"Kouluttaja oli selkeä ja johdonmukainen. Asia tuli hyvin esille. Hyvä ilta."

"Kouluttaja asiantunteva, opetti niin että kaikki ymmärsi ja jaksoi neuvoa useampaan kertaan jos ei mennyt heti jakeluun."

"Erittäin loistava kokonaisuus. Neljässä tunnissa ehti oppia valtavasti.

"Kurssin vetäjä käsitteli asiat riittävän yksinkertaisesti eikä käyttänyt mitään hirveitä tietotekniikkatermejä."

"Sai todella hyvin tietoa sivujen käytöstä, varsinkin kun on itse oppinut huonosti ja väärin."

"Löytyi paljon hyviä vinkkejä ja herkkuja joita en tiennyt olevankaan."

"Koulutuksessa oli aikaa ja tilaa käydä läpi mieltä askarruttavia kysymyksiä."