24.9.Yhdistysavain Rekisteri, Tre

Ti 24.9. klo 16-20, Technopolis Hermia, Hermiankatu 8D, 33270 Tampere
Hinta: 150 €/hlö + alv 24 %
Lisätietoa


PERUTTU

Lisätietoa


Yhdistysavain Rekisteri. Koulutus tarjoaa oppilaille perusvalmiudet jäsenrekisterinhallintaan sekä tiedotteiden ja laskujen lähetykseen. Koulutuksen kesto ei valitettavasti mahdollista oppilaiden omien jäsenrekisterien tuontia.

Kaikki hinnat ovat per henkilö ja per kurssi. Kaikkiin hintoihin lisäämme vielä alv 24% Hintaan sisältyy kahvitarjoilu. Voi tuoda omia eväitä lisäksi.

Koulutusryhmän koko on max. 16 henkilöä. Mikäli koulutukseen ilmoittautuneita henkilöitä on alle neljä, koulutusta ei välttämättä järjestetä (tiedotamme asiasta viikkoa ennen kurssia).

Oppilaat tekevät koulutuksen harjoitukset omalla läppärillään. Tarvittaessa pystymme järjestämään yhden lainaläppärin per koulutus.

Lähetämme lisätietoa käytännönjärjestelyistä ilmoittautumisen yhteydessä.

Huom. Avoine Oy julkaisi Yhdistysavain-kotisivutyökalusta uudistetun version toukokuussa 2018, mutta tämä uudistus ei vaikuta lainkaan Rekisteriin.

Huom. Tämä on peruskurssi. Edistyneemmille uuteen Yhdistysavain-jäsenrekisteriin jo perehtyneille henkilöille suosittelemme omaa yhdistyskohtaista koulutusta Nettitiimin toimistolla Tampereella tai etänä ruudunjaolla.

Ilmoittaudu koulutukseen


Koulutus ja workshopit

Poimintoja koulutuspalautteista:

"Sain kurssilta monta hyvää, työtunteja säästävää vinkkiä."

"Kouluttajan puhetta oli miellyttävä kuunnella ja hän opetti ja opasti selkeästi ja ymmärrettävästi asiat. Toisin sanoen oppi meni perille."

"Kouluttaja oli selkeä ja johdonmukainen. Asia tuli hyvin esille. Hyvä ilta."

"Kouluttaja asiantunteva, opetti niin että kaikki ymmärsi ja jaksoi neuvoa useampaan kertaan jos ei mennyt heti jakeluun."

"Erittäin loistava kokonaisuus. Neljässä tunnissa ehti oppia valtavasti.

"Kurssin vetäjä käsitteli asiat riittävän yksinkertaisesti eikä käyttänyt mitään hirveitä tietotekniikkatermejä."

"Sai todella hyvin tietoa sivujen käytöstä, varsinkin kun on itse oppinut huonosti ja väärin."

"Löytyi paljon hyviä vinkkejä ja herkkuja joita en tiennyt olevankaan."