23.9. Uuden Yhdistysavaimen peruskurssi, Tre

Ma 23.9. klo 16-20, Technopolis Hermia, Hermiankatu 8D, 33270 Tampere
Hinta: 150 €/hlö + alv 24 %

Lisätietoa


 

Ilmoittaudun koulutukseen: Ma 23.9. klo 16–20. Kotisivujen päivitys uudella Yhdistysavaimella, Tampere

Jokaisen koulutukseen osallistuvan tulee ilmoittautua henkilökohtaisesti täyttämällä tämä lomake.

Hinta per koulutus: 150 €/hlö + alv 24 %

*
*
*
*

Peruutusehdot

Viimeinen peruutuspäivä on 7 vrk ennen koulutusta. Seitsemän päivää ennen koulutusta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto on maksutonta.

*

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Lisätietoa


Kotisivujen päivitys uudella Yhdistysavaimella. Jippii! Nyt helppokäyttöisyys ja näyttävyys tulevat vihdoinkin yhdessä ja samassa paketissa. Avoine Oy lanseerasi uuden parennetun version suositusta kotimaisesta Yhdistysavain-työkalusta loppukeväästä 2018. Sama tuttu helppokäyttöisyys säilyy, mutta uudella versiolla pystyt rakentamaan entistä näyttävämmät ja nykyaikaisemmat kotisivut yhdistyksellesi.

Tämän käytännönläheisen täsmäkoulutuksen aikana kerron sinulle prikulleen mitä tämä uudistus tarkoittaa yhdistyksellesi. Opetan sinulle kädestä pitäen uuden työkaluversion peruskäytön, jotta et myöhemmin tuhlaa yhtään ylimääräistä aikaa kotisivujen päivitykseen. Koulutus ei varsinaisesti sisällä kuvankäsittelyä, mutta kirsikkana kakussa paljastan sinulle muutaman täsmävinkin, jolla pystyt halutessasi parantamaan yhdistyksesi kotisivujen ulkoasua.

Toimi nopeasti, koska koulutusryhmän koko on max. 16 henkilöä. Mikäli koulutukseen ilmoittautuneita henkilöitä on alle neljä, koulutusta ei järjestetä (tiedotamme asiasta viisi päivää ennen koulutuksen alkua).

Ota mielellään mukaan oma läppäri. Tarvitset sen koulutuksen harjoitusten tekemiseen. Jos sinulla ei ole omaa läppäriä, pystyn järjestämään yhden ilmaisen lainaläppärin per koulutus, mutta varmista lainaläppärin saatavuus minulta hyvissä ajoin.

Kaikki hinnat ovat per henkilö ja per koulutus. Kaikkiin hintoihin lisäämme vielä alv 24% Hintaan sisältyy kahvitarjoilu ja pieni yllätys;) Voit tuoda myös omia eväitä lisäksi.

Mahdollinen peruutus on maksuton viimeistään viikko ennen koulutuksen alkua. Muissa tapauksissa veloitan täyden koulutusmaksun ja järjestän peruutuksen tekijälle vastaavan koulutuksen myöhemmin. Lähetän lisätietoa käytännönjärjestelyistä ilmoittautumisen yhteydessä.

Huom. Tämä on peruskurssi. Edistyneemmille uuteen Yhdistysavain-työkaluun jo perehtyneille henkilöille suosittelemme omaa yhdistyskohtaista koulutusta Nettitiimin toimistolla Tampereella tai etänä ruudunjaolla.

Varmista oma paikkasi ja ilmoittaudu koulutukseen nyt!


Koulutus ja workshopit

Poimintoja koulutuspalautteista:

"Sain kurssilta monta hyvää, työtunteja säästävää vinkkiä."

"Kouluttajan puhetta oli miellyttävä kuunnella ja hän opetti ja opasti selkeästi ja ymmärrettävästi asiat. Toisin sanoen oppi meni perille."

"Kouluttaja oli selkeä ja johdonmukainen. Asia tuli hyvin esille. Hyvä ilta."

"Kouluttaja asiantunteva, opetti niin että kaikki ymmärsi ja jaksoi neuvoa useampaan kertaan jos ei mennyt heti jakeluun."

"Erittäin loistava kokonaisuus. Neljässä tunnissa ehti oppia valtavasti.

"Kurssin vetäjä käsitteli asiat riittävän yksinkertaisesti eikä käyttänyt mitään hirveitä tietotekniikkatermejä."

"Sai todella hyvin tietoa sivujen käytöstä, varsinkin kun on itse oppinut huonosti ja väärin."

"Löytyi paljon hyviä vinkkejä ja herkkuja joita en tiennyt olevankaan."