20.5. Uuden Yhdistysavaimen ja Sporttisaitin peruskurssi, Hki

Ma 20.5. klo 16-20, Meeting Park Forum,  Mannerheimintie 20B 6. kerros, FI-00100 HELSINKI
Hinta: 190 €/hlö + alv 24 % Lisätietoa

Ilmoittaudun koulutukseen: Ma 20.5. klo 16–20. Kotisivujen päivitys uudella Yhdistysavaimella ja Sporttisaitilla, Helsinki

20.5. koulutus on valitettavasti täynnä.

Jätäthän yhteystietosi niin yritämme järjestää lisäkoulutuspaikkoja.

Lisätietoa


Kotisivujen päivitys uudella Yhdistysavaimella ja Sporttisaitilla. Jippii! Nyt helppokäyttöisyys ja näyttävyys tulevat vihdoinkin yhdessä ja samassa paketissa. Avoine Oy lanseerasi uudet parennetut versiot suosituista kotimaisista Yhdistysavain- ja Sporttisaitti-työkaluista toukokuussa 2018. Sama tuttu helppokäyttöisyys säilyy, mutta uusilla versioilla pystyt rakentamaan entistä näyttävämmät ja nykyaikaisemmat kotisivut yhdistyksellesi.

Tämän käytännönläheisen täsmäkoulutuksen aikana kerron sinulle prikulleen mitä tämä uudistus tarkoittaa yhdistyksellesi. Opetan sinulle kädestä pitäen uuden työkaluversion peruskäytön, jotta et myöhemmin tuhlaa yhtään ylimääräistä aikaa kotisivujen päivitykseen. Koulutus ei varsinaisesti sisällä kuvankäsittelyä, mutta kirsikkana kakussa paljastan sinulle muutaman täsmävinkin, jolla pystyt halutessasi parantamaan yhdistyksesi kotisivujen ulkoasua.

Toimi nopeasti, koska koulutusryhmän koko on max. 12 henkilöä. Mikäli koulutukseen ilmoittautuneita henkilöitä on alle neljä, koulutusta ei järjestetä (tiedotamme asiasta viimeistään viisi päivää ennen koulutuksen alkua).

Ota mielellään mukaan oma läppäri. Tarvitset sen koulutuksen harjoitusten tekemiseen. Jos sinulla ei ole omaa läppäriä, pystyn järjestämään yhden ilmaisen lainaläppärin per koulutus, mutta varmista lainaläppärin saatavuus minulta hyvissä ajoin.

Kaikki hinnat ovat per henkilö ja per koulutus. Kaikkiin hintoihin lisäämme vielä alv 24% Hintaan sisältyy kahvitarjoilu ja pieni yllätys;) Voit tuoda myös omia eväitä lisäksi.

Mahdollinen peruutus on maksuton osallistujalle viimeistään 11 arkipäivää ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto on maksutonta.

Huom. Tämä on peruskurssi. Edistyneemmille uuteen Yhdistysavain-/Sporttisaitti-työkaluun jo perehtyneille henkilöille suosittelemme omaa yhdistyskohtaista koulutusta Nettitiimin toimistolla Tampereella tai etänä ruudunjaolla.

Lähetän lisätietoa käytännönjärjestelyistä ilmoittautumisen yhteydessä.

Varmista oma paikkasi ja ilmoittaudu koulutukseen nyt!


Koulutus ja workshopit

Poimintoja koulutuspalautteista:

"Sain kurssilta monta hyvää, työtunteja säästävää vinkkiä."

"Kouluttajan puhetta oli miellyttävä kuunnella ja hän opetti ja opasti selkeästi ja ymmärrettävästi asiat. Toisin sanoen oppi meni perille."

"Kouluttaja oli selkeä ja johdonmukainen. Asia tuli hyvin esille. Hyvä ilta."

"Kouluttaja asiantunteva, opetti niin että kaikki ymmärsi ja jaksoi neuvoa useampaan kertaan jos ei mennyt heti jakeluun."

"Erittäin loistava kokonaisuus. Neljässä tunnissa ehti oppia valtavasti.

"Kurssin vetäjä käsitteli asiat riittävän yksinkertaisesti eikä käyttänyt mitään hirveitä tietotekniikkatermejä.

"Hyvä kouluttaja, otti kaikkien osallistujien kysymykset huomioon, käytännönläheinen käsittely. Sain vastaukset kysymyksiini vaivattomasti."

"Sai todella hyvin tietoa sivujen käytöstä, varsinkin kun on itse oppinut huonosti ja väärin."

"Löytyi paljon hyviä vinkkejä ja herkkuja joita en tiennyt olevankaan."