Kuinka tehdä ilmaiseksi yhdistyksenne jäsenlehdestä netissä selattava digilehti

Kuvalähde: ThemaTisch

Ilmaisia nettityökaluja on aina hienoa suositella, koska käyttöönotossa ei ole panoksena muuta kuin kenties hieman omaa aikaa. Tässä yksi helmi, jota olemme Nettitiimissä suositelleet jo usealle yhdistykselle: Issuu (aukeaa omaan ikkunaan).

IIssuun avulla yhdistys voi julkaista jäsenlehtensä netissä selattavana e-lehtenä. Työkalusta on ilmaisversio, jota sponsoroidaan mainoksilla, kuten alalla on yleistä. Tarjolla on toki myös maksullinen versio, josta löytyy lisäherkkuja, kuten mainoksettomuus, paremmat omat brändäysmahdollisuudet ja jopa omat lukijaohjelmat tablettiin ja älypuhelimeen. Eri versioista löytyy lisätietoja täältä (aukeaa omaan ikkunaan).

Miten Issuu sitten toimii? Helposti! Jos yhdistyksellänne on lehti valmiiksi PDF-muodossa, teidän tarvitsee vain luoda oma Issuu-tili ja tuupata PDF sinne – that's it!

Ne, jotka tuntevat minut henkilökohtaisesti, tietävät, että olen hurahtanut harrastusmielessä niinkin eksoottiseen juttuun kuin golfkentän hoito. Siihen liittyy yksi e-lehti, jota seuraan Issuussa: Bunkkeriuutiset (aukeaa omassa ikkunassa).

Kokeile itse! Valitse lehti ja selaa lehteä painamalla nuolen kuvia.

Issuu-lehden pystyy myös helposti upottamaan suoraan yhdistyksen kotisivuille, esimerkiksi Yhdistysavaimeen ja Sporttisaittiin ja varmasti myös useimmille muille alustoille.

Kuulostaako liian hyvältä ja mihin on koira haudattu? Sille en voi mitään ja ei ole :) Minulla ei ole tapana haudata koiria blogiini.

PS. Jos tarvitsette apuja jäsenlehtenne taitossa, autamme mielellämme. Voimme myös julkaista lehtenne puolestanne Issuussa ja asentaa sen kotisivuillenne. Kysy lisää.

PS2. Ja jos tarvitsette apua yhdistyksenne kotisivujen tai jäsenrekisterin kanssa, tiedoksi, että järjestämme noihin liittyviä koulutuksia. Ilmoittaudu koulutuksiimme tästä.

 

SoMe

Olisiko tästä artikkelista apua muille? Jaa artikkeli:

li tw ma fb

Mielipiteesi

Mitä pidit artikkelista "Kuinka tehdä ilmaiseksi yhdistyksenne jäsenlehdestä netissä selattava digilehti"?

Täynnä asiaa! 
61% 61% 
Syntyi uusia ideoita ja johti toimenpiteisiin 
33% 33% 
Meni täysin yli hilseen! 
0% 0% 
Aivan liian itsestäänselvää 
5% 5% 

Keskustelua ja palautetta blogiartikkelista


Seuraa meitä Somessa:

SoMe
tw fb

Tilaa Nettitiimin uutiskirje

*Pakollinen tieto