Yhdistysavain- ja Sporttisaitti-pienryhmäkoulutuksia Tampereella ja Helsingissä

14.2.2016

Oletko vastuussa yhdistyksesi nettijutuista? Puuduttaako ohjeiden lukeminen? Tule käytännönläheiseen pienryhmäkoulutukseen.

Yhdistysavain- ja Sporttisaitti -koulutukset

Yli 100 Yhdistysavain- ja Sporttisaitti-sivuston kokemuksella osaamme kertoa kikat ja niksit, joilla saat helpommin enemmän irti sivuistasi ja niihin sisältyvillä työkaluista. Tiesitkö, että kummallakin voit lähettää myös jäsentiedotteita ja laskuja? Kun osaat enemmän, teet nopeammin ja saat lisää aikaa itsellesi sekä muuhun yhdistystoimintaan. Kouluttajana Janne Käenniemi, Nettitiimi


Kännykkävideokuvauksen peruskurssi

 

Videokuvauksesta on tulossa kovaa vauhtia kansalaistaito. Kaikilla, jotka haluavat erottua ja menestyä, tulisi olla valmius kuvata lyhytkestoisia perusvideoita, muokata niitä ja jakaa niitä sosiaaliseen median kanavien kautta. Tustustu koulutuksen esittelyvideoon: https://vimeo.com/120089405 .

Joonas Tähtisen (JooWorks, www.jooworks.fi) johdolla opetamme videokuvauksen perustaidot ja opastamme järkevien kuvausvälineiden hankinnassa. Kurssi sopii sekä yrityksille että yhdistyksille, myös yksityishenkilöille.
 

Nähdään  pian  kotisivu-, jäsenrekkari-, kännyvideo- tai Facebook-kurssilla!

 

Kysy myös räätälöityjä koulutuksia omalle yhdistykselle, työ- tai harrasteporukalle janne@moniverso.fi

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:www.nettitiimi.fi/koulutus/ryhmakoulutuskalenteri